Permanente make-up Zwolle: de perfecte oplossing voor wie moeite heeft met het aanbrengen van make-up

Permanente make-up, ook wel PMU genoemd, wint steeds meer aan populariteit. Steeds meer vrouwen, maar ook mannen, kiezen ervoor om hun wenkbrauwen, ogen of lippen semi-permanent te laten pigmenteren. Deze vorm van make-up aanbrengen biedt vele voordelen en is dé oplossing voor wie moeite heeft met het dagelijks aanbrengen van make-up.

In deze blog lees je alles over permanente make-up in Zwolle. We gaan dieper in op de behandeling, de kosten en geven tips voor het kiezen van een salon. Ook vertellen we je alles over Browbiz, dé specialist in permanente wenkbrauwen in Zwolle. Lees snel verder!

Wat is permanente make-up?

Bij een permanente make-up behandeling wordt er pigment in de bovenste laag van de huid aangebracht. Dit kan op de lippen, ogen en wenkbrauwen. Het effect is vergelijkbaar met “normale” make-up, met het verschil dat het bij een PMU behandeling langdurig blijft zitten. De pigmenten vervagen wel langzaam, waardoor er na verloop van tijd een retouche nodig is.

Waarom kiezen voor permanente make-up?

Steeds meer mensen kiezen bewust voor permanente make-up, om allerlei redenen:

 • Tijdbesparing – geen dagelijkse make-up routine meer nodig
 • Makkelijk – ideaal voor wie moeite heeft met het aanbrengen van make-up
 • Professioneel resultaat – een perfecte eyeliner lukt lang niet iedereen
 • Natuurlijke look – met PMU oogt het alsof je make-uploos bent
 • Kostenbesparend – minder make-up producten nodig
 • Sportproof – make-up blijft perfect tijdens het zweten
 • Zelfverzekerd – gelikt uiterlijk, altijd en overal

Permanente make-up is dus ideaal voor active women die graag mooi voor de dag willen komen, maar geen tijd of zin hebben om urenlang in de badkamer door te brengen. Ook voor vrouwen die problemen hebben met hun motoriek is het een uitstekende oplossing. Denk maar aan vrouwen met reuma, Parkinson of MS.

De voordelen van een permanente make-up behandeling zijn eindeloos. Benieuwd of het ook iets voor jou is? Lees dan snel verder!

Hoe verloopt een PMU behandeling?

Zoals eerder aangegeven wordt er tijdens een permanente make-up behandeling pigment in de bovenste huidlaag aangebracht. Dit gebeurt met een soort tattoo machine met steriele naalden. De nabehandeling en genezing verloopt vergelijkbaar met een “normale” tattoo.

Stap voor stap behandeling

Voorafgaand aan de behandeling vindt altijd eerst een uitgebreid intakegesprek plaats. De specialist stelt je allerlei vragen en analyseert de vorm van je wenkbrauwen, lippen en ogen. Op basis daarvan wordt een gepersonaliseerd behandelplan opgemaakt.

Daarna start de echte behandeling. De huid wordt eerst gedesinfecteerd en verdoofd met een verdovingszalf. Wanneer de verdoving is ingewerkt, kan de pigmentatie starten. Dit kan EVEN pijnlijk aanvoelen, maar is over het algemeen goed te doen. Na afloop krijg je een verzorgend crème om de huid te kalmeren.

De behandelde huid is de eerste dagen gevoelig. De pigmenten zien er ook in eerste instantie wat fel of donkerder uit. Dit is normaal, na verloop van tijd vervaagt de kleur naar een natuurlijker tint.

Na 6 weken volgt meestal nog een controle afspraak en eventuele bijwerking. Hierna is jouw permanente make-up af en kun je jarenlang genieten van je mooie, gelikte uiterlijk!

Wat zijn de kosten?

De prijzen van een permanente make-up behandeling hangen af van het team waar je de behandeling ondergaat. Goedkope aanbieders zijn er al vanaf €150, maar let op want hier kleven risico’s aan vast. Kies altijd voor een ervaren professional. De meeste salons rekenen tussen de €300 en €600 voor een volledige PMU behandeling.

Dit is inclusief:

 • Intake en analyse van je gezicht
 • De eigenlijke behandeling
 • Nazorg adviezen
 • Controle afspraak na 6 weken
 • Eventuele bijwerking

Extra’s zoals behandeling van meerdere zones (bijvoorbeeld zowel lippen als wenkbrauwen) kosten meestal extra.

Browbiz: specialist in permanente wenkbrauwen Zwolle

Browbiz is hét adres in Zwolle voor mooie, natuurlijke permanente wenkbrauwen. De salon werkt volgens de allerlaatste technieken voor een perfect eindresultaat dat niet van echt te onderscheiden is.

Browbiz is sinds 2016 actief en heeft inmiddels honderden tevreden klanten geholpen aan prachtige wenkbrauwen. Oprichtster Sabrina heeft ruime ervaring in de internationale PMU wereld en weet als geen ander wat nodig is voor mooie, symmetrische brows. Haar persoonlijke en artistieke werkwijze zorgt voor een 100% natuurlijk eindresultaat.

Wat maakt Browbiz nu zo bijzonder?

 • Ruime ervaring, ook internationaal
 • Diverse PMU technieken, zoals nano hairstrokes en ombre brows
 • Volledig afgestemd op jouw gezicht en wensen
 • Mooi, natuurlijk eindresultaat
 • Heldere voorlichting en advies vooraf
 • Optimale nazorg

Benieuwd wat Browbiz voor jouw wenkbrauwen kan betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak voor een intake gesprek.Permanente make-up Zwolle

Conclusie

Steeds meer vrouwen kiezen voor permanente make-up als ideale oplossing om er altijd verzorgd uit te zien. De behandeling is vrijwel pijnloos en levert een langdurig mooi resultaat op. Ook fijn: geen dagelijkse make-up routine meer nodig!

Kies voor de beste Zwolse specialist en maak een afspraak bij Browbiz. Met ruime ervaring en de nieuwste technieken zetten zij jouw natuurlijke schoonheid perfect in de spotlight. Op naar mooie, gelijkmatige wenkbrauwen die perfect bij jouw gezicht passen!

BrowBiz | Hairstokes | Powder brows | Combi

Voor meer informatie: https://www.browbiz.nl/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *