Our Team

Welkom op de teampagina van AanmeldenBijSoest.nl! Wij zijn een groep gepassioneerde schrijvers en redacteuren die zich inzetten om u het laatste nieuws, updates en inzichten uit Soest en daarbuiten te brengen. Ons team is een diverse groep individuen met achtergronden in journalistiek, communicatie en digitale media. Elk lid brengt unieke perspectieven en expertise mee, waardoor AanmeldenBijSoest.nl een rijke en uitgebreide bron van informatie is voor onze lezers.

Ontmoet ons team:

Laura de Vries – Hoofdredacteur
Laura is de drijvende kracht achter AanmeldenBijSoest.nl. Met meer dan 10 jaar ervaring in de journalistiek leidt ze ons team van schrijvers en redacteuren en zorgt ze voor de hoogste kwaliteit van de inhoud voor onze lezers. Ze is gepassioneerd door lokaal nieuws en vertelt graag de verhalen die er voor de Soest-gemeenschap het meest toe doen.

Tim Jansen – Senior schrijver
Tim is een ervaren schrijver met een scherp oog voor detail. Hij is gespecialiseerd in diepgaande verslaggeving en onderzoeksjournalistiek. Zijn toewijding aan het blootleggen van de waarheid heeft hem talloze onderscheidingen opgeleverd en maakte hem tot een waardevolle aanwinst voor het AanmeldenBijSoest.nl-team.

Mariska van der Berg – Lifestyle- en entertainmentschrijver
Mariska is onze go-to-expert op het gebied van lifestyle en entertainment. Van lokale evenementen tot restaurantrecensies, ze is altijd op de hoogte van wat er in Soest gebeurt. Mariska’s enthousiasme en kennis maken haar tot een geliefd lid van ons team.

Thomas van Dijk – Sportschrijver
Thomas is een levenslange sportliefhebber en brengt zijn liefde voor atletiek mee naar AanmeldenBijSoest.nl. Hij behandelt alles, van lokale jeugdcompetities tot professionele sportevenementen, en biedt inzichtelijke en boeiende inhoud voor onze lezers.

Anouk de Wit – Beheerder sociale media
Anouk is het brein achter onze aanwezigheid op sociale media. Ze beheert vakkundig de inhoud voor onze Facebook-, Twitter- en Instagram-accounts, zodat onze lezers op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de laatste gebeurtenissen. Haar creativiteit en visie hebben ertoe bijgedragen dat de digitale voetafdruk van AanmeldenBijSoest.nl exponentieel is gegroeid.

Kasper van Leeuwen – Videoproducent
Kasper is een getalenteerde videoproducent die verantwoordelijk is voor onze multimedia-inhoud. Hij legt vakkundig de essentie van onze verhalen vast en verandert ze in boeiende video’s waar onze lezers van kunnen genieten. Kasper’s scherpe oog voor detail en toewijding aan het vertellen van verhalen maken hem tot een waardevol onderdeel van ons team.

Lisanne de Jong – Junior Schrijver & Intern Coördinator
Lisanne is pas afgestudeerd journalistiek en is in korte tijd een onmisbaar onderdeel geworden van het team van AanmeldenBijSoest.nl. Naast haar schrijftaken houdt ze ook toezicht op ons stageprogramma, waarbij ze ervoor zorgt dat onze stagiaires waardevolle praktijkervaring opdoen en worden begeleid door onze doorgewinterde teamleden.

Samen zetten we ons in om onze lezers nauwkeurige, relevante en boeiende inhoud te bieden. Wij zijn van mening dat lokale journalistiek essentieel is voor het opbouwen van sterke gemeenschappen en het bevorderen van een gevoel van verbondenheid. Bedankt dat je AanmeldenBijSoest.nl hebt gekozen als je vertrouwde nieuwsbron. Wij waarderen uw steun!